Afro Fusion-dansworkshop för 10-15-åringar (FULLBOKAD)

ms_dnk_fs-08147

Prova på Afro Fusion! Dansstilen inkluderar stegserier från bl.a. Azonto, Konto och Ndombolo.

Bekanta dig med Afro Fusion! Dansworkshopen leds av dansaren Hawa Janlo (född 1997) som kommer att presentera Afro Fusion genom att blanda dansstilar från olika delar av den afrikanska kontinenten. Det blir en blandning av steg kända från Azonto (Ghana), Konto (Nigeria) och Ndombolo (Kongo). 

30 dansare ryms med. Workshopen tar 60 minuter. Klä dig i bekväma kläder som det går bra att dansa i!

Workshopen utgår från föreställningen ”The Lava Forest” som kan ses på Bravo!-festivalen i mars 2024, men det går även bra att delta utan att ha sett föreställningen. Vi rekommenderar givetvis båda. 

Skolgrupper ombeds anmäla sig via Kultus. Privatpersoner kan kontakta Martta Partio.

––––––––––––

Hawa Janlo (född 1997) är dansare och skådespelare född och baserad i Oslo, med rötter i Gambia. Utöver dans har hon jobbat med teater, bland annat i samarbete med Det Norske Teatret och koreografen och regissören Zeze Kolstad. Hawa har studerat på Nordic Black Theatre och utexaminerats från programmet Nordic Black Xpress. Hon jobbar kvar som lärare, framför allt som ledare för workshops i Afro Fusion dans. Under senaste tiden har Hawa engagerat sig som dansare inom olika projekt tillsammans med Louis Schou-Hansen.

För mer info om Bravo!-festivalen och The Lava Forest -föreställningen:

www.bravofestivaali.fi/ 

––––––––––––

Nordisk kulturkontakt har beviljats miljöcertifikatet Ekokompassen. Vi strävar efter att minska vårt koldioxidavtryck och planerar allt resande inom den egna verksamheten med eftertanke. Åk kollektivt när du besöker oss, så bidrar också du till ett grönare kulturliv!

Kommande evenemang

Alla evenemang