Nordic Culture Club – Maj

Nordic Culture Club, 5 May, Target Helsinki (FI)

Varmt välkommen till vårt vardagsrum på Sveaborg, Nordic Culture Club hålls den första fredagen varje månad, alltid gratis inträde och servering! Dörrarna öppnar kl. 18.00, programmet börjar kl. 19.00!

TARGET Helsinki är en tvärkonstnärlig ensemble som på ett innovativt och öppensinnat förhållningssätt lyfter upp samtidsdans och bildkonst i nya sammanhang. TARGET för danskonst till nya publiker och utrymmen utanför de traditionella teaterscenerna, de använder sig även av digitala scener för att presentera deras konst.

Konstnärerna i TARGET Helsinki är dansarna Elina Häyrynen och Natasha Lommi, bildkonstnär Noora Geagea, stylist Kaisu Hölttä och ljuddesigner Josu Mämmi.

På Nordic Culture Club kommer ensemblen presentera “An evening with TARGET Helsinki”. Kvällen kommer innehålla en dansföreställning, ett liveset av elektronisk musik och kortfilmen WeNeedArt. Kvällen är den första delen av TARGET Roadtrip.

Nordic Culture Club är en mötesplats för kulturutövare och kulturentusiaster från Norden och världen. Här experimenterar vi och bjuder på unika tvärkonstnärliga upplevelser med en blandning av allt från dans, musik, performance, interaktiva upplevelser, monologer, catwalks, drag, quiz, installationer, videoverk och mycket, mycket mer.

Nordisk kulturkontakt har beviljats miljöcertifikatet Ekokompassen. Vi strävar efter att minska vårt koldioxidavtryck och planerar allt resande inom den egna verksamheten med eftertanke. Åk kollektivt när du besöker oss, så bidrar också du till ett grönare kulturliv!

Kommande evenemang

Alla evenemang