Finland og Danmark set udefra og indefra – visioner for fremtiden

image0_16_9

”Skaber vi nok plads til andre i Norden?”

Gennem egne oplevelser og erfaringer fra Herning til Helsingfors og med provokerende historier byder Kamilla Sultanova på sin vision om hvordan vi kan lykkes med at have et godt liv her i Norden ved at skabe plads til andre end os selv. I et underholdende og personligt oplæg peger hun på forskelle og ligheder mellem verdens to lykkeligste lande. Kamilla har brugt mange år på at finde sin identitet, har også beskæftiget sig med at formidle temaer som identitet og værdighed til finske unge i Global Dignity Finland NGO.

Kamilla Sultanova er vokset op i Uzbekistan og har boet i Norden i 20 år uden sin familie. Hun har derfor oplevet de lykkeligste lande i verden på egne ben, som både studerende, professionel, entreprenør og nu også som mor. Hun hører hjemme i både Danmark og Finland selvom hun er født og opvokset i Uzbekistan. Hør hendes vision om fremtidens nordiske identitet.

Arrangementet foregår på dansk. Danmarks Ambassade byder venligst på drikkevarer. Gratis adgang, men tilmelding senest 23.9 til info@danskklub.fi

Mere om Kamilla Sultanova:

Kamilla Sultanova er en prisvindende changemaker, TEDx-taler, eventvært. Hun driver ConnectUz-rådgivning om at fremme tværsektorielt samarbejde og træner indenfor mangfoldighed og inkluderende arbejdspladskulturer, der forbinder private, offentlige og non-profit teams i Finland og andre lande. Kamilla har også arbejdet med globalt salg af brugte containere i skandinaviske rederier, herunder Maersk Line. I sine engagerende foredrag og workshops trækker hun på personlige oplevelser, nyheder, kunst og kultur.

Kamilla har usbekiske rødder og har haft hjemmebase i Norden i halvdelen af sit liv hvor hun har navigeret indenfor kultur, industri og forandring fra Herning til Helsinki. Hun har forelæst for folk i 16 lande og har inspireret undervisere, unge, iværksættere, kvinder, ledere og politiske beslutningstagere og royalties indenfor emner som inkluderende ledelsestankegang, menneskelig evne til at samarbejde på trods af barske tider, om at turde lede med værdighed og for at bringe forskellige teams sammen til organisatoriske forandringer med en følelse af at høre til.

Arrangeret i samarbejde med Dansk klub i Helsingfors

Kommande evenemang

Alla evenemang

Färglek med Filippa