BESÖK EN VULKAN – Kreativ workshop för hela familjen

Vulkanen

Vad skulle du göra om du snubblade över en vulkan? Beundra den? Steka några korvar? Ta en selfie? Gömma en skatt? Väss dina pennor; nu är det dags att förverkliga dina vildaste och farligaste drömmar. Författaren och illustratören Rán Flygenring delar med sig av sina berättelser om det senaste vulkanutbrottet på Island innan hon bjuder in alla deltagare att besöka hennes stora pappersvulkan och skapa kring den.

Rán Flygenring är född i Norge och uppvuxen på Island. Hon bor för närvarande i Reykjavík, där hon arbetar som konstnär, författare och illustratör. Hennes projekt kretsar ofta kring naturen och vår relation till de naturliga elementen, såsom fåglar, valar, vulkaner, flugor och älvor. Hon live-tecknar på festivaler och konferenser, studerar filosofi, målar muraler och håller olika typer av kreativa workshoppar.

Observera att workshoppen kommer att hållas på engelska.

––––––––––––

Nordisk kulturkontakt har beviljats miljöcertifikatet Ekokompassen. Vi strävar efter att minska vårt koldioxidavtryck och planerar allt resande inom den egna verksamheten med eftertanke. Åk kollektivt när du besöker oss, så bidrar också du till ett grönare kulturliv!

Kommande evenemang

Alla evenemang