Biblioteket erbjuder begränsad betjäning från 2 februari

Öppen dörr till Nordisk kulturkontakts bibliotek.

Foto: Seppo Samuli

Från och med tisdagen den 2.2 kan du hämta upp reserverat material på biblioteket. Du kan avhämta förhandsreserveringar, returnera material och snabbt låna böcker från begränsat urval. 

Du reserverar material genom att maila bibba@nordiskkulturkontakt.org när som helst eller ringa biblioteket på 010 583 1000 under telefontiden på tisdag och torsdag förmiddag mellan 10 och 12.

Vi har öppet tisdag och torsdag mellan 13 och 17 och då kan materialet avhämtasOm du reserverar material per mail får du en bekräftelse då ditt material finns att avhämtas på biblioteket. Utlånat material kan reserveras som vanligt.

Ansiktsmask bör användas då du besöker biblioteket, med undantag för de som har hälsomässiga hinder. Vi erbjuder enbart ett begränsat område i biblioteket och bibliotekets kunddator är inte i bruk. Kundtoaletterna är inte heller i användning. Vi önskar att besökarna använder låneautomaten, men betjänar vid disken om det inte är möjligt. Vi erbjuder tjänsten tillsvidare, men förändringar kan ske beroende på pandemiläget.

 

Du kan kolla böckernas tillgänglighet på vårt webbibliotek.

Kolla även gärna våra nyinkomna böcker.